Bram

23 jaar.

Zoon van. 

Broer van. 
Collega van. 


Bram staat aan het begin van zijn professionele carrière. In het familiecharter staat dat de opvolgers steeds elders ervaring moeten opdoen, en dat was ook het plan. 


Door omstandigheden, personeelsgebrek én een opportuniteit, is Bram tóch aan de slag gegaan in het familiebedrijf. 

En voor de goede zaak. Zijn collega's, de klanten, de leveranciers,... zien hem niet graag vertrekken. 


Mama Inge bood hem een Sequenz traject aan, om te zien waar zijn groeipotentieel ligt, en hoe ze dat maximaal kunnen inzetten om de groei van het familiebedrijf verder te zetten. 


Samen met mama Inge, en de verschillende experts, realiseerde het familiebedrijf enkele doorbraken, kreeg het perspectief, structuur, strategie en handvatten voor een futureproof toekomst. Charlotte, 

Dochter van. 


Deze familie is reeds generaties lang actief in de modesector. Steeds is het bedrijf overgegaan van vader op zoon. Het is de eerste keer dat dit zou overgaan naar 2 personen, zoon en dochter, broer en zus. 


Het doorbraak - traject toonde dat broer en zus complementair zijn, en dat ze toch hun eigen dromen koesteren. De ambities in het leven en de manier waarop ze dit vastpakken zijn in bepaalde aspecten zeer gelijkend, en op andere heel verschillend. 


Een onzekere markt, een groot ondernemersdenken,  moed en zin om een eigen verhaal te schrijven, deed Charlotte dochter beslissen om te springen. UIt het familiebedrijf, maar in het ondernemersleven.  


Samen met onze experten, en met Charlotte, hebben we aan de hand van een concurrentieanalyse, strategische workshops en professioneel advies haar de kracht, de power, gegeven om haar nieuw verhaal helder te zien. 


Succes Charlotte! Getuigenissen

Ik ben telkens weer wat meer gemotiveerd na onze gesprekken, telkens weer zin om er verder in te vliegen.

— Charlotte, Zaakvoerder, dochter, zus, echtgenoot en mama.Ik ben ontzettend blij dat we ervoor kozen om ons te laten begeleiden. Het is soms nodig om de mening van een buitenstaander te krijgen en om erover te kunnen praten met iemand die niet aan een kant staat.

— Anoniem.