EXPERT IN FAMILIEDYNAMIEKEN, STRUCTUREN EN TOEKOMSTPLANNING.

Waar onze eerste opdrachten vooral overnames betrof. Of de zoektocht naar goede scenario's, evolueren onze opdrachten naar het helpen uitbouwen van familiale structuren, of grip krijgen op bepaalde dynamieken en het empoweren van de next gen.. Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij het overdragen van het bedrijf aan de volgende generatie, het creëren van een heldere toekomststrategie of het optimaliseren van de samenwerking binnen de familie, wij staan voor je klaar.

Onze expertise  op het gebied van bedrijfsovername en managementsturcturen maakt ons de perfecte partner voro elk familiebedrijf dat op zoek is naar duurzaam succes. Ontdek hoe wij jou en je bedrijf kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw dromen en ambities. 

Voor familileden binnen een familiebedrijf. 


Ben jij vader of moeder en wil je een heldere toekomst schetsen voor jouw familiebedrijf, jezelf en je kinderen? Of ben je de bedrijfsovernemer, een kind van de vorige zaakvoerders en twijfel je soms aan jouw toekomst in het familiebedrijf? Of werk je samen met je broer en/of zus en vraag je je af of alles in de toekomst nog wel zo zal lopen zoals jullie het willen?

 

Bij Sequenz begrijpen we dat familiebedrijven meer zijn dan alleen een zakelijke onderneming. Het is een emotionele investering waarbij de toekomst van zowel het bedrijf als de familie op het spel staat. Daarom zijn we er voor jou. Als neutrale derde kunnen we als gesprekspartner optreden wanneer er commotie ontstaat tussen familieleden. We luisteren naar elk familielid binnen (de verschillende families van) het bedrijf en brengen objectiviteit en helderheid. Zo creëren we meerwaarde voor elk individu gelinkt aan het familiebedrijf.

Voor individuen op zoek naar een heldere toekomst.


Op zoek naar een heldere toekomst? Bij Sequenz helpen we individuen die op zoek zijn naar hun volgende professionele uitdaging. Misschien ben je al jaren dezelfde job aan het doen en vraag je je af of er meer is in het leven. Of misschien heb je net je bedrijf verkocht en ben je op zoek naar iets nieuws.

 

Bij Sequenz gaan we verder dan een traditionele loopbaancoaching en helpen we je ontdekken wat jouw echte passie is. Onze meerwaarde zit hem in het feit dat we je begeleiden op een persoonlijke en individuele manier, zodat je de antwoorden op jouw vragen vindt. En het beste nieuws? Je kan een traject bij Sequenz perfect alleen volgen.

Voor teams op zoek naar allignment.


Als team is het soms moeilijk om iedereen op dezelfde golflengte te krijgen. Bij Sequenz begrijpen we dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvol bedrijf en daarom helpen we teams op zoek naar alignement. We luisteren naar alle betrokken partijen en gaan samen op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen zoals: waar willen we naartoe als team en wat is interessant voor ons als bedrijf?

 

We stellen ook individuele vragen waarbij we onder andere polsen naar je motivatie binnen je huidige functie om te zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Dit kan individueel of als groep, afhankelijk van wat het best werkt voor jouw team. Bij Sequenz geloven we in proactief alignement zoeken, zodat het bedrijf kan blijven groeien en iedereen gemotiveerd blijft.

Voor familieleden op zoek naar lange termijn vermogensbeheer.


Bij Sequenz begrijpen we dat het beheren van een vermogen op lange termijn voor familieleden een uitdaging kan zijn. Het kan lastig zijn om een link met het familiebedrijf te behouden en te zorgen voor het welzijn van de familie op lange termijn. Daarom willen we bij Sequenz families begeleiden in een traject dat verspreid is over meerdere jaren. Bijvoorbeeld, sommige familieleden kunnen vanaf 18 jaar instappen als ze bewust hun studiekeuze willen maken


We vinden het belangrijk dat het vermogen op een goede  manier wordt beeerd en dat de familieleden gelukkig zijn, niet enkel in termen van vermogen, maar ook op het gebied van welzijn. Bij Sequenz staan we klaar om je te begeleiden en te adviseren in het beheren van jouw vermogen op lange termijn