SEQUENZ,

JOUW PARTNER WANNEER HET GAAT OVER DE MENS ACHTER DE CIJFERS.

Sequenz

Met onze gepersonaliseerde aanpak en

diepgaand begrip van familiedynamiek, helpen we families bij het opzetten van duurzame structuren, het empoweren van de nextgen en het versterken van de familiecultuur.


Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat om objectieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden, terwijl onze ervaring in het vakgebied ons in staat stelt om professionele structuren future-proof te maken.


We ondersteunen jou en de familie om hetzelfde te bereiken wat je zelf wil: een solide basis voor de toekomst van de familie en haar 'legacy', 

met aandacht voor zowel zakelijk succes als familiewaarden

SINDS 2016...

Sequenz is niet zomaar een consultant. Wij hebben onze expertise op dit gebied opgebouwd sinds 2016, toen we onze eerste ondernemende familie mochten begeleiden. Ondanks de complexiteit van de opdracht, slaagden we erin om de familie én het bedrijf op een succesvolle manier achter te laten. Dit smaakte naar meer.

Ons team van experts spelen een cruciale rol binnen de trajecten die we aanbieden voor de begeleiding van een familie. In 2020 werd hun bijdrage nog actiever en krijgen onze klanten niet langer advies van één expert, maar ontmoeten ze meerdere experts die elk vanuit hun expertise advies geven over het vraagstuk. Zo kunnen we onze klanten een nog betere service bieden op het gebied van bedrijfsovername en toekomstplanning.

Op 2 februari 2022 werd Sequenz officieel opgericht als vennootschap en ontwikkelden we onze vaste trajecten: Verken, Verfijn en Besluit. Hiermee bieden we families helderheid en openen we deuren naar professionalisering, toekomstplanning en geluk in het gezin en de familie.

DE PARTNERS VAN ONS ADVIESBUREAU.

Sequenz werkt samen met team van onderaannemers, een netwerk van partners die stuk voor stuk experts zijnin hun vakgebied. Zo kunnen we onze klanten een compleet traject aanbieden waarbij alle aspecten van  toekomstplanning aan bod komen.

CARRIEROLOOG

Onze carrieroloog helpt je jouw dromen te realiseren. Waar ligt jouw passie? Welke mogelijkheden heb je nog niet overwogen?

FINANCIEEL EXPERT

Onze financieel planner kijkt samen met jou naar jouw financiële situatie en ambities. Wat wil je bereiken en welke stappen moet je zetten om daar te komen? Welke risico's en kansen zijn er?

TALENTENCOACH

Onze talentcoach kijkt samen met jou naar jouw sterke kanten en competenties. Welke taken geven jou energie? Welke ondersteuning heb je nodig om succesvol te zijn?

FAMILIESTRATEEG

Onze gezinscoach bekijkt samen met jou de dynamiek binnen jouw familie. Wat zijn jullie waarden en normen en hoe geven jullie die door aan de volgende generatie? Hoe ga je om met verschillen van mening en verwachtingen?

BEDRIJFSEXPERT

Onze strategisch adviseur bekijkt samen met jou de langetermijnplannen van het bedrijf en de familie. Waar wil je naartoe en hoe bereik je dat? Zijn jullie het eens over de koers die jullie willen varen?

EXPERTEN OP MAAT

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw familiebedrijf. We luisteren naar jouw unieke behoeften en stemmen onze expertise daarop af.

Wat onze experts zeggen... 

Ik ervaar de samenwerking met Sequenz als een écht partnership met open, transparante samenwerking.

— Jos Moons, Carrieroloog.