SEQUENZ, JOUW ADVIESBUREAU BIJ EEN BEDRIJFSOVERNAME

Sequenz

De overname van een familiebedrijf is altijd een belangrijk moment. Het is een moment waarop de oudere generatie de fakkel overdraagt aan de jongere generatie om het bedrijf te laten floreren voor vele jaren. Het proces van een bedrijfsovername kan echter complex zijn en vereist een zorgvuldige planning en begeleiding. Gelukkig kan je rekenen op Sequenz, jouw adviesbureau bij bedrijfsovername. Wij helpen je bij de overname van jouw bedrijf en zorgen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt

ONZE WAARDEN

Open en toegankelijk.

Discreet en onafhankelijk.


Inter-generationele commmunicatie.


Connectie met de klant staat centraal.


DE HISTORIEK VAN ONS ADVIESBUREAU VOOR BEDRIJFSOVERNAME EN TOEKOMSTPLANNING.

Sequenz is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de begeleiding van familiebedrijven bij bedrijfsovername en toekomstplanning. Onze expertise op dit gebied hebben we opgebouwd sinds 2016, toen we onze eerste ondernemende familie mochten begeleiden. Ondanks de complexiteit van de opdracht, slaagden we erin om de familie én het bedrijf op een succesvolle manier achter te laten. Dit smaakte naar meer en zo groeide Sequenz uit tot dé expert in bedrijfsopvolging en toekomstplanning voor familiebedrijven.

Onze experts spelen een cruciale rol binnen de trajecten die we aanbieden voor begeleiding bij de overname van een bedrijf en toekomstplanning. In 2020 werd hun bijdrage nog actiever en krijgen onze klanten niet langer enkel advies van één expert, maar ontmoeten ze meerdere experts die elk vanuit hun expertise advies geven over het vraagstuk. Zo kunnen we onze klanten een nog betere service bieden op het gebied van bedrijfsovername en toekomstplanning.

Op 2 februari 2022 werd Sequenz officieel opgericht als vennootschap en ontwikkelden we onze vaste trajecten: Zoom, Power en Wise. Hiermee bieden we families helderheid en openen we deuren naar professionalisering, toekomstplanning en geluk in het gezin en de familie.

HET TEAM ACHTER ONS ADVIESBUREAU.

An De Keyser en Veerle Valaert zijn jouw eerste aanspreekpunten bij Sequenz. Samen vormen ze de drijvende kracht achter Sequenz, het adviesbureau bij een bedrijfsovername. Met hun expertise en jarenlange ervaring weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om een bedrijfsovername zorgvuldig te begeleiden en daarbij de belangen van alle betrokken partijen in het oog te houden.

An De Keyser

Accountmanager

An@sequenz.be 

Veerle Valaert

Accountmanager

Veerle@sequenz.be

DE PARTNERS VAN ONS ADVIESBUREAU.

Naast An en Veerle werken we bij Sequenz samen met een netwerk van partners die stuk voor stuk experts in hun vakgebied zijn. Zo kunnen we onze klanten een compleet traject aanbieden waarbij alle aspecten van een bedrijfsovername en toekomstplanning aan bod komen.

CARRIEROLOOG

Onze carrieroloog helpt je jouw dromen te realiseren. Waar ligt jouw passie? Welke mogelijkheden heb je nog niet overwogen?

FINANCIEEL EXPERT

Onze financieel planner kijkt samen met jou naar jouw financiële situatie en ambities. Wat wil je bereiken en welke stappen moet je zetten om daar te komen? Welke risico's en kansen zijn er?

TALENTENCOACH

Onze talentcoach kijkt samen met jou naar jouw sterke kanten en competenties. Welke taken geven jou energie? Welke ondersteuning heb je nodig om succesvol te zijn?

FAMILIESTRATEEG

Onze gezinscoach bekijkt samen met jou de dynamiek binnen jouw familie. Wat zijn jullie waarden en normen en hoe geven jullie die door aan de volgende generatie? Hoe ga je om met verschillen van mening en verwachtingen?

BEDRIJFSEXPERT

Onze strategisch adviseur bekijkt samen met jou de langetermijnplannen van het bedrijf en de familie. Waar wil je naartoe en hoe bereik je dat? Zijn jullie het eens over de koers die jullie willen varen?

EXPERTEN OP MAAT

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw familiebedrijf. We luisteren naar jouw unieke behoeften en stemmen onze expertise daarop af.