ONDERSTEUNING VAN FAMILIEBEDRIJVEN DIE WERK WILLEN MAKEN VAN EEN HELDERE TOEKOMST.

Garandeer een succesvolle toekomst en

laat je begeleiden bij een overdracht. 

1.


Op maat gemaakte aanpak.

2.


Praktisch en haalbaar.

3.


Toekomstgerichte begeleiding.

4.


Verbindend communiceren.

5.


Gespecialiseerd in generatiecommunicatie.

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Het verder denken dan vandaag, het 'wat over 5 jaar'', wat over 10 jaar?' zijn doorgaans geen eenvoudige vraagstukken.

Hoe dragen we het vermogen dat we opbouwde over aan een volgende generatie? En wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat het familiebedrijf blijft floreren?


Gelukkig zijn jullie niet het eerste familiebedrijf dat hier is doorgegaan, en kunnen we leren van de successen en de risico's van de vele familiebedrijven die ons land telt. 


Wij helpen je de weg te vinden, door orde te scheppen in wat voor je ligt. 

HOE GAAN WE TE WERK?

1. VERKEN

Ontdek wat Sequenz voor jouw familiebedrijf kan betekenen. Samen met jou en de rest van de familie bepalen we een traject op maat dat rekening houdt met jouw specifieke noden en karaktertrekken binnen de familie. De weg naar de toekomst, zonder het verleden, de tradities en familieverhalen te vergeten. 


Lees meer.

2. VERFIJN 

Tijdens ons traject van 5 maanden ben je in goede handen. Samen met ons netwerk aan experts krijg je de juiste begeleiding en advies om te groeien naar een duidelijke toekomstvisie voor jouw familie en bedrijf. 
Lees meer.

3. BESLUIT 

Krijg helderheid en inzicht over de toekomst van jouw familiebedrijf. Onze samenwerking resulteert in een duidelijke toekomstvisie voor jou, jouw familie en het bedrijf dat jullie samen runnen. 

Lees meer.

 

KENNISCENTRUM


BLOG 


Wat kan je doen wanneer het debat helemaal vast zit?

SUCCESTRAJECT


Bram, Inge's oudste zoon, volgde een Sequenz traject. Benieuwd wat jij ervan vond? 

WAAROM KIEZEN VOOR SEQUENZ?

Praktisch en haalbaar.


We zorgen ervoor dat de oplossingen die we bieden niet alleen theoretisch klinken, maar ook praktisch en haalbaar zijn in de context van het bedrijf.Op maat gemaakte aanpak.


We begrijpen dat elk familiebedrijf uniek is en daarom bieden we een persoonlijke aanpak die afgestemd is op de specifieke behoeften van elk bedrijf en elke familie.

Toekomstgerichte begeleiding.


We helpen familiebedrijven om verder te kijken dan alleen de huidige situatie en om een duidelijk beeld te krijgen van hun toekomstige doelen en ambities. 

Verbindend Communiceren.


We geloven in een nauwe samenwerking met de eigenaars en stakeholders van het bedrijf om een succesvolle bedrijfsopvolging te waarborgen.